Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/restaurantgudenaa.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Om os - Restaurant Gudenaa

Om os

En gruppe lokale borgere, med Lars Storgaard i spidsen, tog i foråret 2014 et initiativ til at få nogle medinvestorer til at købe ”det gamle cafeteria”, i nyere tid kaldet Restaurant Gudenå, beliggende Østergade 11 i Ulstrup, der på daværende tidspunkt havde stået tomt i 4 år.

De havde til formål at købe ejendommen på anparter og underskrev en betinget købsaftale – Med henblik på at sælge de 60 anparter a 25.000 kr. pr. stk.

Det lykkedes langt om længe at få 44 investorer med på ideen og den 26. juni 2014 blev Selskabet Restaurant Gudenå af 2014 ApS stiftet.

Ejendommen er blevet total renoveret, hovedsagelig med frivilligt arbejde fra bestyrelsens og ejerkredsens side, så den i dag står optimalt både udvendig og indvendig.

Formålet var at genåbne den tidligere restaurant for at skabe et samlingssted for byens borgere, når der skulle fejres højtider. Byen manglede et uformelt og hyggeligt forsamlingshus og sammen med byens borgere og andre interessenter blev dette en realitet.

I dag styres Restaurant Gudenå af en bestyrelse, hvor visionen er at forsætte med at vedligeholde og optimere Restaurant Gudenå, så den forsat kan skabe rammerne om de gode, festlige og sjove stunder byens borgere har haft indtil nu – Og et fremtidigt ønske om at der sker nye og spændende tiltag til gavn for byens borgere.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
da_DKDanish